Bel ons op 0224-290500

Over ons

Op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf in regio Schagen?

Met meer dan 35 jaar ervaring weten we wat we doen. Wij zijn inzetbaar voor bedrijfspanden en woningen en gespecialiseerd in vele facetten voor het onderhoud hiervan;

Schoonmaakbedrijf Koster uit Schagen is “vertrouwd, groen en duurzaam”. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat je ontzorgen voor professionele reiniging en onderhoud.

Schoonmaakbedrijf Koster 0
Schoonmaakbedrijf Koster 1
Schoonmaakbedrijf Koster 2
Schoonmaakbedrijf Koster 3

Groen en milieuvriendelijk

Ons bedrijf staat voor groen schoonmaken. Wij geven om het milieu en dat komt ook terug in onze productkeuze. Bij al onze diensten denken wij na over de milieuvriendelijkste werkwijze.

Schoonmaakbedrijf Koster wekt met 44 zonnepanelen 13000 Kw op jaarbasis op, welke ruim voldoende is om te voorzien in eigen behoefte.

Ook zuiveren wij zelf het leidingwater om osmosewater te gebruiken voor de glasbewassing zonder chemie.Onze reinigingsproducten van Tana zijn allen biologisch afbreekbaar.

Kortom, door de juiste product keuze, efficient werken en met het oog op het milieu zijn wij een duurzaam en groen bedrijf! Zit u eraan te denken om een schoonmaakbedrijf in te huren voor al uw onderhoud en reiniging? En wilt u ook graag dat dit op een milieuvriendelijke wijze gaat? Dan moet u bij ons zijn! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Groen en milieuvriendelijk